Nieuws

 

Naast het maken van eigen werk organiseer ik regelmatig verschillende exposities en evenementen op het gebied van kunst en design. Daarnaast verkoop ik een collectie eigen ontworpen T-shirts.

The Garden of Art and Design

De derde editie van The Garden of Art and Design vindt plaats op 14 en 15 september 2024. Ontwerpers en kunstenaars komen in de tuin van Zicht in Persingen bij elkaar om hun werk te exposeren, te verkopen en atelierafspraken te maken .

Met dit event willen we kunstenaars en designers een podium bieden, een interactie en kruisbestuiving tussen kunst en design stimuleren en bezoekers kennis te laten maken met de makers.

We hopen weer op een groot succes!

Galerie/expositieruimte

We zijn druk bezig met de verbouwing van onze galerie/expositieruimte. Deze ruimte is vanaf het najaar 2024 te huur voor individuele- en groepsexposities. De ruimte is per weekend, week of maand te huur. Daarnaast gaan we zelf ook tentoonstellingen en andere culturele events organiseren.

De expositieruimte ligt op een prachtige plek in Persingen in de Ooijpolder, vlak bij Nijmegen. Met een geweldig weids uitzicht op de stuwwal van Beek en Ubbergen.

Binnenkort meer info en foto’s.

Zicht-lijn

Samen met  Edo Nauta heb ik jarenlang een ontwerpbureau gehad. Naast ons werk in opdracht zijn we altijd bezig met vrij werk waaronder het ontwerpen van originele T-shirts. We krijgen vaak de vraag of het werk te koop is. En zo is Zicht-lijn ontstaan. Een T-shirt label met onze eigen unieke ontwerpen.