Nieuws

Naast het maken van eigen werk organiseer ik regelmatig verschillende exposities en evenementen op het gebied van kunst en design. Daarnaast verkoop ik een collectie eigen ontworpen T-shirts.

The Garden of Art and Design

De tweede editie van The Garden of Art and Design vond 9 en 10 september 2023 plaats. Ontwerpers en kunstenaars kwamen in de tuin van Zicht in Persingen bij elkaar om hun werk te exposeren, te verkopen en atelierafspraken te maken .

Samen met Edo Nauta wil ik met dit event kunstenaars en designers een podium bieden, een interactie en kruisbestuiving tussen kunst en design stimuleren en bezoekers kennis te laten maken met de makers.

Het was weer een groot succes!

the garden of art and design 2023

Exposities in Zicht

Al een aantal jaren organiseren we in Zicht exposities. Zicht is in Persingen en ligt op een  prachtige plek in de Ooijpolder, vlak bij Nijmegen. Met een geweldig weids uitzicht op de stuwwal van Beek en Ubbergen.

We zijn druk bezig met de verbouwing van onze expositieruimte. Deze ruimte is vanaf het voorjaar 2024 te huur.


Zicht-lijn

Zicht-lijn is een collectie unieke T-shirts. Samen met  Edo Nauta heb ik jarenlang een ontwerpbureau gehad. Naast ons werk in opdracht zijn we altijd bezig met vrij werk waaronder het ontwerpen van originele T-shirts. We krijgen vaak de vraag of het werk te koop is. En zo is onze webshop Zicht-lijn ontstaan.